06 - 282 591 32 info@sip-jantuin.nl

Een mediterrane sfeer creëren in je tuin? Dat kan zeker! Denk aan het toevoegen van olijf- en citroenbomen die niet alleen prachtig zijn, maar ook een heerlijke geur verspreiden. Palmen geven je tuin een exotische uitstraling, terwijl siergrassen voor een speels en natuurlijk effect zorgen. Een fontein kan het rustgevende geluid van kabbelend water toevoegen, wat een gevoel van sereniteit brengt.

Daarnaast is een blauweregen die zich om een pergola slingert een echte blikvanger. Deze prachtige klimplant met zijn hangende trossen van paarse bloemen zorgt voor een romantische sfeer. Vergeet ook niet een plantenbak met lavendel, die niet alleen mooi is, maar ook een heerlijke geur verspreidt en bijen en vlinders aantrekt.

Om de mediterrane sfeer compleet te maken, kun je ook denken aan het toevoegen van terracotta potten, mozaïektegels en een zithoek met comfortabele kussens en een parasol. Een buitenkeuken of barbecueplek kan ook een geweldige toevoeging zijn, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden in je eigen mediterrane paradijs. Met deze elementen creëer je een tuin waar je het hele jaar door van kunt genieten!