06 - 282 591 32 info@sip-jantuin.nl
Home » Over Sip-jan

Over Sip-jan

Ik ben Sip-jan Bosma, gediplomeerd hovenier en trotse eigenaar van Sip-jan Tuin & Onderhoud. Mijn bedrijf is opgericht in 2015, voor particulieren en bedrijven met tuinwensen in de regio Joure-Heerenveen-Sneek.

Het is mijn missie om mensen ├ęcht van hun tuin te laten genieten. Ik luister goed naar de wensen van mijn klanten en zoek naar een goede balans tussen rust en ruimte, waarbij groen een belangrijk element is. Mijn diensten lopen uiteen van tuinontwerp tot tuinonderhoud en van boomverzorging tot het maken en uitvoeren van beplantings- en verlichtingsplannen. Meer over mijn diensten leest u hier.

Sinds 2019 is Sip-jan Tuin & Onderhoud TuinKeur-gecertificeerd. Dat betekent dat u gegarandeerd bent van vijf zekerheden: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Daarnaast vind ik het belangrijk om met duurzame producten te werken.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Vraag een adviesgesprek aan

Recensies

Volg ons op Facebook!