06 - 282 591 32 info@sip-jantuin.nl
Home » Diensten » Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wilt u nieuwe bestrating, een (vlonder)terras, vijver, tuinhuisje of overkapping in uw tuin? Sip-jan Tuin & Onderhoud heeft voor elk project de juiste expertise in huis. Omdat ik samenwerk met gespecialiseerde vakmensen, kan ik de klus van A tot Z voor u realiseren. Uit ervaring weet ik dat klanten dat vaak erg prettig vinden!

Of het nou gaat om het aanpassen of renoveren van uw bestaande tuin, of om de aanleg van een compleet nieuwe tuin; de werkwijze is hetzelfde. Het begint met het maken van een slim tuinontwerp, eventueel in combinatie met een verlichtings- en beplantingsplan.

Om uw droomtuin te realiseren, starten we met het grondwerk (een bestaande tuin halen we eerst geheel of gedeeltelijk leeg). Vervolgens zet ik de tuin uit. Dan gaan we aan de slag met de aanleg van nieuwe elementen, zoals bestrating, schutting(en), een overkapping, etc. De laatste stap is het plaatsen van planten, bomen en heesters. Volledig afgestemd op uw wensen.

Natuurlijk blijft er tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin altijd ruimte voor aanpassingen. Ik ben graag flexibel. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Vraag een adviesgesprek aan

Recensies

Volg ons op Facebook!